onsdag 4 augusti 2010

Hej alla.

Oj oj oj, vad länge sedan det var jag bloggade nu. Min dator fick ett totalt frispel och slutade ta laddning. Jag skickade in den till reparationsstället, eftersom den fortfarande har garanti. Då fick jag förklarat för mig att felet berodde på mig själv, eftersom jag tappat datorn... De skickade bilder på en dator som såg totalt sönderslagen ut. Jag kontaktade konsumentverk och annat och två månader senare, så kommer det fram att "det verkar som att en av teknikerna har tappat datorn". Tydligen så hade han erkänt för chefen att det var så. Kort sagt, min dator är nu lagad. Den ska inte tappa bokstäver och allt är frid och fröjd.

Jag kommer att försöka blogga ordentligt snart igen, men eftersom jag precis fått nytt jobb och driver ett företag vid sidan av, så är tiden en bristvara, men i nästa vecka kommer jag att skriva ett inlägg om inkassobolagens senaste årsbokslut. Intressant, tro mig.

Min ekonomi är ständigt kass. Idioten, Evy, min delgivningsman, som jag komer lägga ut hemtelefonnummret till tror jag... hon trakasserar mig, jag kan tracka henne... Jag ska bara kolla lite PUL-regler, så inte jag blir hängd för det. Hon kom hem till mig i somras med en preskribtionsavbrytande skrift, från intrum. Jag vägrar skriva på, hon lägger den på mitt hallbord och säger att jag är delgiven. Hon har inte ens gjort klart att jag är jag. Så jag ringde Intrum och ifrågasatte varför man lämnar en delgivning till mig, jag bor inte ens på den adressen och heter inte det som stod på brevet. Ja, ja. Hon är skadad. Just nu sitter jag och försöker fylla i ansökan om skuldsanering. Snart är Skuldsatt inte så skuldsatt kanske...

Ha en underbar dag alla snällingar.

Me loves you

9 kommentarer:

 1. Kul att du skriver igen! Håller såklart tummarna för att du får skuldsanering beviljad.

  SvaraRadera
 2. Hej, roligt att du åter kommer igång med bloggandet, ser fram emot att läsa mera. Inte undra på man blir trött när man måste bråka om till och med de små sakerna här i livet.... En dator är i och för sig ingen liten sak men men...

  Här måste vi återigen lämna in den nyss uthämtade playstationskonsollen som under reparationen ådragit sig nya problem.... men det gamla bekymret verkar vara botat... märkligt.

  SvaraRadera
 3. Welcome back R. Utan dig så hade jag varit ännu fattigare. Ett skratt gör männskan rikare har jag hört.

  SvaraRadera
 4. Bättre sent än aldrig! Den nya tekniken kan vara besvärlig.

  Välkommen tillbaka i hetluften...

  NoCash

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka! Kul att höra att du har fått jobb och också driver företag! Hoppas dy lyckas genom detta bli skuldfri en dag.

  Min åsikt om skuldsanering är inget jag tänkte skriva om här.. Men som sagt lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 6. Vart blev du av? Är du ok? hur går det?

  SvaraRadera
 7. Hej Skuldsatt :)
  Skulle du vara intresserad av en chans att få två trisslotter? Jag arbetar med en sajt som vill öka kunskap om säkerhet på nätet och hur man skyddar sin integritet online, vilket är nödvändig kunskap nuförtiden. För att veta hur du får lotten, gå in på http://www.mjukvara.se/blogg/gratis-lott/ och gå gärna igenom resten av hemsidan :)
  Tack på förhand.
  Vi hörs,
  Johan.

  SvaraRadera
 8. Skit i att betala i stället, det ekonomiska systemet brakar ändå samman snart o då blir både alla länder opersoner skuldfria! : )

  SvaraRadera
 9. Anonym (med inlägg 28 juni) verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan... Jösses, vill du leva ett liv med kronis efter dig hela tiden?
  Jag har varit i denna sits tidigare och är nu fri sedan ett par månader tillbaka, men minns väl de dagarna man bara ville skita i allt och "blåsa" staten. Men man blir inte av med dom, så fort man började komma på fötter så kom ett brev igen. Jag gick aldrig så långt som delgivningsman, utan hörde av mig istället till "kalle" och döm av min förvåning när dom var hur trevliga som helst!!!
  Dom tippsade mig om att ta hjälp från kommunen vilket jag oxå gjorde. Hela min utredning tog 18 månader och var väldigt omständig med blanketter fram och tillbaka, men sedan blev det klart och saneringen började ticka. Nu, mer än 5 år senare är jag helt fri, alla pengar jag tjänar behåller jag själv. Jag cashar allt jag köper, inget snack, jag behöver inte värsta bilen! Jag kan äta ute flera dagar i veckan, gå på bio när som helst, resa utomlands en gång om året plus någon weekend trip, jag har bra bostad med all utrustning och allt är cashat och klart. Att ta "tjuren vid hornen" va det bästa jag någonsin gjort, även om jag var fattig som satan under tiden. Jag kommer ALDRIG mer ta ett endaste jävla lån!
  Ta tag i skiten, och gör dig fri!

  SvaraRadera