onsdag 10 mars 2010

FRS - Fattiga Riddares Syndrom

Idag skall vi onsdagsbloggare ta upp den vanliga, men dolda och underdiagnostiserade sjukdommen, FRS - Fattiga Riddares Syndrom.

FRS är en sjukdom, som kan drabba vem som helst, den smittar ohämmat och den kräver fler dödsoffer än Svininfluensan. Trots det, så uppmärksammas den inte nämnvärt i media. Det pågår en dold, kampanj för att dölja sjukdomen, utav inkassobolagen, som lever på att FRS sprids.

Hur vet man då att man är drabbad. Själv märkte jag att sjukdomen hade tagit ett fast grepp om mitt liv, när jag första gången fick möta en delgivningsman. Dessa människor är utsända av Svenska FRS-spridningsinstitutet och har endast en uppgift, nämligen att sprida FRS, fort och ohämmat. Mina första symptom var magkrämpor, kräkkänslor och ett allmänt dålig välbefinnande. När det sedan gick upp för mig att FAS är en i det närmaste obotbar åkomma, så kom den farligaste delen av FRS över mig, självmordstankarna. Dessa tryckte jag undan, och bestämmde mig för att kväva syndomet, och bli av med den. Men eftersom forskningen i landet blundar för de allvarliga effekter, som FRS har, så blev det en omöjlighet att komma ur sjukdomen. Botemedlet, finns, men det är för dyrt för gemene man, så få människor har möjlighet att komma ur FRS. Självmordstankarna som sagt, är det farligaste symptomet, de har dessutom en förmåga att komma när som helst. På morgonen, på kvällen, på natten och så vidare. Det finns idag ingen klar forskning om hur många som tagit sitt liv, på grund av att de drabbats av FRS, men klart är att det är en dödlig sjukdom.

Andra symptom, kan vara sömnsvårigheter, relationsproblem och hunger. Många har på grund av FRS hamnat i ett socialt utanförskap. Trots att sjukdomen drabbar mer än en halv miljon svenskar, så ses den fortfarande som oerhört skamsen. Få människor går öppet ut och talar om den.

Idag är det dock ett parti på gång, som kommer att arbeta mot spridningen av FRS, de kommer att verka för att forskningen kring botemedel, intensifieras. Partiet heter Fattiga Riddare, men det behöver din hjälp, genom att Du hjälper till och skriver under en namnlista och skickar in.

Kämpa mot FRS. Kämpa för livet.

Dokumentet hittar du HÄR
skicka det till

Antingen fax: 0843759986

eller per post:

Insolvens Stockholm
Box 761
12002 Årsta

Skriv nu någon kommentar till mig. Och gå sedan in till mina bloggkompisar och se vad de skrivit om ämnet.

http://insolvenssthlm.blogspot.com
http://blogg.aftonbladet.se/18750
http://projektpariktigt.blogspot.com/
http://ljuramannen.blogg.se
http://affesblogg.blogspot.com
http://systemsnyltarna.blogspot.com
http://dwights13.blogspot.com
http://resurspank.blogspot.com
http://inspirera-inspirera.blogspot.com
http://johnnyrockersblogg.blogspot.com
http://autodidact.blogg.se
http://poorloser0.blogspot.com
http://obestand.blogg.se
http://superskuldsatt.blogspot.com


Nätverket för överskuldsatta, Fattiga-Riddare, har ett forum. Där kan du diskutera mera.


pingat på intressant.se och Twingly.
, , , , ,



4 kommentarer:

  1. Mycket bra sammanfattning av anamnesen. Önskar recept, men inser att Judep håller botemedlet på avstånd.

    SvaraRadera
  2. Kan det vara så att Judep gör medicinska experiment på uppdrag av inkassobranschen. Nej, det är väl ändå inte möjligt att de har någon förgrening i läkemedelsbranschen. Eller?

    SvaraRadera
  3. Ja du är duktig. Men det säger jag hela tiden...

    SvaraRadera
  4. Du har ett hedersamt pris att hämta på min blogg ;-)

    SvaraRadera